Super leuk dat je meer over ons te weten wilt komen. 

De gezichten achter Mooideco zijn Marco & Iris Ruissen die niet alleen zakelijk maar ook privé een onafscheidelijk duo zijn. 

In 2018 zijn zij begonnen met hun bedrijf "Het deco Duo" waarmee ze onder de naam Lovedeco vanuit thuis ballondecoraties maakte voor Verjaardagen, Bruiloften en Bedrijfsevenementen. Binnen een jaar nam het bedrijf het huis over, begin 2019 is het bedrijf verhuisd naar een winkelpand in Schiedam. Vanuit deze winkel is Mooideco ontstaan toen de vraag van klanten naar losse decoratie producten naast de ballonnendecoraties groeide. 

Eind 2021 groeiden wij ook in de winkel uit ons jasje en zijn we verhuisd naar ons huidige pand in de Spaanse polder van Rotterdam. Ook het aantal medewerkers groeit gestaagd met ons mee, de extrta handjes helpen ons mee te groeien in de nieuwe ontwikkelingen die gaande zijn achter de schermen. 

We hebben onszelf alles vanaf het begin af aan zelf aangeleerd en weten daardoor ook de tips en tricks van het opstarten van een bedrijf in de partyinsdustrie. Door deze ervaring en kennis kunnen wij onze klanten goed adviseren en behoeden voor de beginnersfouten. We weten welke producten gewenst zijn in de branch en proberen een zo compleet mogelijk assortiment aan producten samen te stellen zodat alle bijnodigdheden bij ons in één winkelbezoek zijn aan te schaffen. 

Kortom Mooideco is de winkel zoals wij die hadden gewenst toen wij begonnen met onze carrière. De website biedt je alleen maar kwaliteitsproducten aan waar wij zelf 100% achter staan en tot op de dag van vandaag nog mee werken. 

We helpen je graag op weg! Welkom bij Mooideco.

    
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op
info@mooideco.nl
0103077221

Ma t/m Vrijdag  
09.00 -  17.00
Afhalen is alleen mogelijk op de beschikbare tijdsloten die u via uw winkelwagen kunt kiezen. 
Het is niet mogelijk om langs te komen en te winkelen in onze loods 

Zaterdag & Zondag           
Gesloten